COMPLETE
BAR CATERING

Ειμαστε μια καταξιωμένη εταιρία με αποδεδειγμένη εμπειρία και τεχνογνωσία στο χώρο
της επαγγελματικής εστίασης.

Από το 2007 στο χώρο των Events και του Cocktail Catering, μοιραζόμαστε την αγάπη σας για τα Cocktails και τους καλεσμένους σας. Ιδανικός συνεργάτης που θα σας λύσει τα χέρια σε κάθε εκδήλωση με σταθερή ποιότητα και εξατομικευμένες υπηρεσίες.

Ιδιωτικά Πάρτι

Το μπαρ είναι το κέντρο κάθε επιτυχημένου πάρτυ, για εμάς είναι το πάθος μας. Από τη κάβα έως το προσωπικό και από το έπιπλο του μπαρ έως τα πανέμορφα ποτήρια μας, παρέχουμε όλα όσα χρειάζονται για την διοργάνωση ενός επιτυχημένου πάρτυ.

Δημιουργούμε tailor made προτάσεις για cocktail με μοντέρνες αλλά και κλασικές επιλογές. Μας αρέσουν τα θεματικά πάρτυ με cocktail menu που ταιριάζουν σε εσάς και τους καλεσμένους σας.

Γάμοι

Βλέπουμε τον γάμο σας σαν μια και μοναδική ευκαιρία να περάσετε καλά εσείς και οι καλεσμένοι σας, χωρίς να αγχώνεστε για τις λεπτομέρειες. Απλά πείτε μας πώς το φαντάζεστε και θα σας προτείνουμε επιπλέον ό,τι πιστεύουμε ότι θα σας αρέσει. Παρέχουμε από τα πανέμορφα μπαρ μας έως και την χαρτοπετσέτα και το καλαμάκι. Αναλαμβάνουμε εκδηλώσεις από 100 έως και 5000 ατόμων  σε όλες τις περιοχές της Ελλάδος.

Βαπτίσεις

Είτε πρόκειται για ένα δροσιστικό ποτό στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας μετά το μυστήριο, είτε αφορά το πάρτι που θα επακολουθήσει, απλά πείτε μας το θέμα, το χρώμα και ό,τι άλλο έχετε φανταστεί και θα δημιουργήσουμε μαζί ένα αποτέλεσμα που σίγουρα θα σας ενθουσιάσει!

Smoothies, γρανίτες, σπιτικές λεμονάδες, φρουτοχυμοί και δροσερά αναψυκτικά για όλους και μοντέρνα και πρωτότυπα cocktails για τους ενήλικες φίλους σας, σερβιρισμένα με τους πιο εντυπωσιακούς τρόπους. 

Όσο για τη ζέστη του φετινού καλοκαιριού, προτείνουμε να την αντιμετωπίσετε με χαμόγελο και ένα refreshment στην υποδοχή των καλεσμένων σας.  Μία δροσερή χειροποίητη λεμονάδα, παγωμένα smoothies ή πεντανόστιμα frozen cocktails & mocktails, που θα τους δροσίζουν κατά την αναμονή στην εκκλησία.

Αν ψάχνετε κάτι ακόμη πιο ξεχωριστό και πρωτότυπο, αφήστε τους συνεργάτες μας να σας δώσουν επιπλέον ιδέες βασισμένες ακόμη και σε τεχνικές molecular mixology για ένα αποτέλεσμα άκρως εντυπωσιακό. 

Γενέθλια – Γιορτές

Το μπαρ είναι το κέντρο κάθε επιτυχημένου πάρτυ, για εμάς είναι το πάθος μας. Από τη κάβα έως το προσωπικό και από το έπιπλο του μπαρ έως τα πανέμορφα ποτήρια μας, παρέχουμε όλα όσα χρειάζονται για την διοργάνωση ενός επιτυχημένου πάρτυ.

Δημιουργούμε tailor made προτάσεις για cocktail με μοντέρνες αλλά και κλασικές επιλογές. Μας αρέσουν τα θεματικά πάρτυ με cocktail menu που ταιριάζουν σε εσάς και τους καλεσμένους σας.

Product Launches

Απλά πείτε μας πως το φαντάζεστε και θα σας προτείνουμε επιπλέον ό,τι πιστεύουμε ότι θα σας αρέσει. Δημιουργούμε tailor made προτάσεις για cocktail με μοντέρνες αλλά και κλασικές επιλογές.

Μας αρέσουν τα θεματικά πάρτυ με cocktail menu που ταιριάζουν στο προϊόν και τους καλεσμένους σας. Παρέχουμε από τα πανέμορφα μπαρ μας έως και την χαρτοπετσέτα και το καλαμάκι. Αναλαμβάνουμε εκδηλώσεις από 100 ατόμων  και πάνω σε όλες τις περιοχές της Ελλάδος.

Προωθητικές Ενέργειες

Από το 2007 η Bar Academy συνεργάζεται με εταιρίες ποτών και καφέ για προωθητικές ενέργειες. Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες με επαγγελματίες Bartenders & Baristi σε πανελλήνιο επίπεδο έχοντας ιδιόκτητο εξοπλισμό με δυνατότητα εξυπηρέτησης έως και 5000 ατόμων.

Εκθέσεις - Συνέδρια

Ένα Cocktail Party, Juice Bar ή ένα Coffee Break είναι κομμάτια ενός επιτυχημένου συνεδρίου ή έκθεσης. Απλά πείτε μας πως το φαντάζεστε και θα σας προτείνουμε επιπλέον ό,τι πιστεύουμε ότι θα σας αρέσει. Δημιουργούμε tailor made προτάσεις για cocktail, φρέσκους χυμούς ή λεμονάδες με μοντέρνες αλλά και κλασικές επιλογές.

Παρέχουμε από τα πανέμορφα μπαρ μας έως και την χαρτοπετσέτα και το καλαμάκι. Αναλαμβάνουμε εκδηλώσεις από 50 έως και 5000 ατόμων  σε όλες τις περιοχές της Ελλάδος.

Εταιρικά Πάρτυ

Το μπαρ είναι το κέντρο κάθε επιτυχημένου πάρτυ, για εμάς είναι το πάθος μας. Από την κάβα έως το προσωπικό και από το έπιπλο του μπαρ έως τα πανέμορφα ποτήρια μας, παρέχουμε όλα όσα χρειάζονται για τη διοργάνωση ενός επιτυχημένου πάρτυ. 

Δημιουργούμε tailor made προτάσεις για cocktail με μοντέρνες αλλά και κλασικές επιλογές. Μας αρέσουν τα θεματικά πάρτυ με cocktail menu που ταιριάζουν σε εσάς και τους καλεσμένους σας.

Το μπαρ...

Κέντρο κάθε επιτυχημένου πάρτι, για μας απλά το πάθος μας. Γι’ αυτό μην αρκεστείτε σε τίποτα λιγότερο. Χαλαρώστε… Κάθε εκδήλωση για εμάς είναι μοναδική & έχουμε τον τρόπο να μη λείψουν ποτέ…

η Διασκέδαση θέλουμε οι φιλοξενούμενοί σας όχι μόνο να πιούν καλά, αλλά να έχουν μια αξέχαστη εμπειρία.

...η Ασφάλεια το υπεύθυνο σερβίρισμα αλκοόλ είναι μια από τις βασικές μας αρχές.

...ο Επαγγελματισμός οι άνθρωποί μας, γνώστες του perfect serve, δίνουν πάντα έμφαση στην ποιότητα.

...η Συνέπεια υλοποιούμε όσα υποσχόμαστε.

Οι Άνθρωποί μας...

Bar Managers… διαχειρίζονται με τον καλύτερο τρόπο την εκδήλωσή σας από την πρώτη επαφή έως το τελευταίο cocktail. 

Επαγγελματίες Bartenders… ευγενικοί, χαμογελαστοί, ευπαρουσίαστοι και γρήγοροι ειδήμονες στην ανάμειξη ποτών και στη δημιουργία ξεχωριστών γεύσεων δεξιοτέχνες στη διασκέδαση του κόσμου με εντυπωσιακά κόλπα (flair) …έμπειροι Σερβιτόροι/ες πάντα κοντά σας για να έχετε την εξυπηρέτηση που αξίζετε.

Βοηθοί Bar … εξασφαλίζουν την αδιάλειπτη και ποιοτική παραγωγή των cocktail και λειτουργία του μπαρ.

Τα ποτά σας...

Cocktails ειδικά φτιαγμένα για την εκδήλωση

Κλασσικά Cocktails 

Μοντέρνα Cocktails

Cocktails χωρίς αλκοόλ 

Φρέσκες σόδες και Λεμονάδες Αποστάγματα (απλά & premium ) Κρασιά, Μπύρες 

Όποια και να είναι η επιθυμία σας είναι χαρά μας να την μετατρέψουμε σε μια μοναδική εμπειρία γεύσεων.

Τα Υλικά μας...

Φρέσκα φρούτα, σπιτικά σιρόπια και μαρμελάδες, βότανα και μπαχαρικά. 

Το δικό σας Cocktail Menu Με το προϊόν σας, τα ονόματά σας ή την επωνυμία σας.

Το δικό σας Cocktail Menu Με το στυλ που σας χαρακτηρίζει.

Το δικό σας Bar...

Mοντέρνα σχεδίαση, φωτισμός και εκλεπτυσμένες γραμμές. 

Το δικό σας Bar… Δώστε το στίγμα σας με το εικαστικό της εκδήλωσης ή την επωνυμία σας επάνω στο bar.

Δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη… Ο σωστός εξοπλισμός, γνωρίζουμε πολύ καλά πως παίζει καταλυτικό ρόλο στην επιτυχία της εκδήλωσης.