JUNIPER EXPERTS: GIN & GENEVER
ΕΠΙΠΕΔΟ 2
JUNIPER EXPERTS: GIN & GENEVER - ΕΠΙΠΕΔΟ 2
Θα υπήρχε ο άνθρωπος αν δεν είχε προηγηθεί ο homo sapiens;
Θα είχε προκύψει το gin αν δεν είχε εφευρεθεί το genever; Ωριμάζουν τα αποστάγματα αρκεύθου;
Τι είναι το σωστό, βότανα ή βοτανικά; Από τι γίνεται το genever και πώς είναι δυνατόν ένα London Dry Gin να φτιάχνεται στη Βραζιλία;
Γνωρίστε, από το μηδέν, ό,τι πρέπει να ξέρετε για να μπορείτε να σερβίρετε με αυτοπεποίθηση ένα Gin & Tonic ή ένα Royal Hawaiian. Θυμηθείτε την αλκοολική ζύμωση και την αποστακτική διαδικασία, με αφορμή τους καρπούς αρκεύθου και δοκιμάστε ό,τι θα ήθελε να έπινε μια παρέα με Ολλανδούς και Βρετανούς αυτοκράτορες πάνω σε ένα πλοίο, πριν από 100 χρόνια.
Το JUNIPER EXPERTS αποτελεί ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα εκμάθησης της ιστορίας, της παραγωγικής διαδικασίας και της γευσιγνωστικής προσέγγισης για το Gin & Genever, διάρκειας 5 ωρών.
Πρόκειται για ένα Masterclass κατά τη διάρκεια του οποίου θα έχετε την ευκαιρία να:
- κατανοήσετε σε βάθος τα χρονικά στιγμιότυπα που καθόρισαν τις σημερινές ετικέτες gin
- μάθετε τις κατηγορίες όπως ορίζονται από τη νομοθεσία
- δοκιμάσετε 12 gin & genever, μαθαίνοντας να ξεχωρίζετε τα πιο σπουδαία αποστάγματα και να εντοπίζετε τα χαρακτηριστικά των πιο "πρόχειρων" brand.
Απευθύνεται σε bartenders αλλά και λάτρεις των αποσταγμάτων που διαθέτουν βασικές γνώσεις (αλκοολική ζύμωση, απόσταξη).
Κόστος Συμμετοχής: 80 ευρώ (60 ευρώ για τους αποφοίτους/μέλη της Bar Academy)
Εισηγητής: Σπύρος Πατσιαλός
Θέσεις: 12
Οι απόφοιτοι σεμιναρίων της Bar Academy συμμετέχουν με ειδική τιμή.
- Απόφοιτοι με ενεργοποιημένο λογαριασμό στο σύστημα, λαμβάνουν αυτόματα την ειδική τιμή μόλις συνδεθούν στον λογαριασμό τους
-στο βήμα πριν την επιβεβαίωση πληρωμής. - Σε περίπτωση που το σύστημα μας δεν σας παρέχει την ειδική τιμή, παρακαλούμε πατήστε στο παρακάτω λινκ
Αίτημα ενεργοποίησης "Λογαριασμού Αποφοίτου Bar Academy"
Για πληροφορίες και οποιαδήποτε βοήθεια, επικοινωνήστε μαζί μας ΕΔΩ
Τιμή Σεμιναρίου:
80€