Rhum Agricole Tasting Forum - Webinar
ΕΠΙΠΕΔΟ 3
Rhum Agricole Tasting Forum - Webinar - ΕΠΙΠΕΔΟ 3
To Rhum Agricole είναι ένα από τα λιγότερο γνωστά είδη ρουμιού σε όλο τον κόσμο. Παρόλα αυτά, αποτελεί βάση για πολύ διάσημα cocktails όπως τα Ti Punch, Punch de Coco και Planteur. Πλέον είναι ένα από τα ανερχόμενα trends στην παγκόσμια βιομηχανία του bartending και γνωρίζει τρομερή ανάπτυξη τόσο στη χώρα μας όσο και το εξωτερικό, διατηρώντας παράλληλα τον παραδοσιακό χαρακτήρα του και τρόπο παραγωγής του.
Η Bar Academy διοργανώνει ένα διαδικτυακό σεμινάριο (Webinar) και γευσιγνωσία με άξονα την διαδικασία παραγωγής των Rhum Agricole (Martinique) με εισηγητή τον Κωνσταντίνο Βασιλακόπουλο, μέλους του κλειστού παγκόσμιου guild, Agricole Rhum Defenders και εισήγητής της Bar Academy σε προγράμματα Bartending και Zero Waste.
Το webinar, πέρα από γευστική δοκιμή διαφόρων κατηγοριών Rhum Agricole(θα σας σταλούν ή μπορείτε να τα παραλάβετε από τα γραφεία μας) , θα περιλαμβάνει και εκτενή ανάλυση για το AOC και το terroir του νησιού, το ζαχαροκάλαμο και την συγκομιδή του καθώς και την ζύμωση, την απόσταξη και την παλαίωση των Rhum Agricole. Θα περιηγηθούμε στα μονοπάτια της Μαρτινίκας με γευστικό οδηγό τις επιπτώσεις που έχει το terroir στην πρώτη ύλη σε μια μοναδική γευσιγνωσία αποσταγμάτων ζαχαροκάλαμου όλων των οίκων της Μαρτινίκας που εισάγωνται στην Ελλάδα.
Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν
- Βεβαίωση Συμμετοχής του προγράμματος
- Ένα ποτήρι γευσιγνωσίας Athens Bar Show
- 10 αντιπροσωπευτικά δείγματα Rhum Agricole απο 20ml
- 4 White,
- 2 Matured
- 4 Vieux
Εισηγητής: Κωνσταντίνος Βασιλακόπουλος
Κόστος: 60 ευρώ (40 ευρώ για τους αποφοίτους της Bar Academy)
Θέσεις: 32
Ημερομηνία Έναρξης: 25/2. Ώρα: 13:30 - 16:30
Δηλώσεις συμμετοχής:
Εκτός Αττικής: ΚΛΕΙΣΤΟ (δεν είναι εφικτή η έγκαιρη αποστολή του kit)
Εντός Αττικής το αργότερο 23/02/21
Ημερομηνία Έναρξης: 30/3. Ώρα: 17:30 - 20:30
Δηλώσεις συμμετοχής:
Εκτός Αττικής το αργότερο 22/03/21
Εντός Αττικής το αργότερο 28/03/21
Εκτός Ελλάδος: Παρακαλούμε επικοινωνήστε πρώτα μαζί μας (2106400540, info@baracademy.gr)
Ατζέντα
Ιστορία
Μεταφορά ζαχαροκάλαμου
Μόνιμες καλλιέργειες
Παραγωγή Rhum
Διαδικασία παραγωγής
Το ζαχαροκάλαμο
Η ζύμωση
Απόσταξη
Παλαίωση
H σημασία του εδάφους
Τα είδη του ζαχαροκάλαμου
Ποιότητα ζαχαροκάλαμου
Φυτεία και η σημασία της τοποθεσίας
- Απόφοιτοι με ενεργοποιημένο λογαριασμό στο σύστημα, λαμβάνουν αυτόματα την ειδική τιμή μόλις συνδεθούν στον λογαριασμό τους
-στο βήμα πριν την επιβεβαίωση πληρωμής. - Σε περίπτωση που το σύστημα μας δεν σας παρέχει την ειδική τιμή, παρακαλούμε πατήστε στο παρακάτω λινκ
Αίτημα ενεργοποίησης "Λογαριασμού Αποφοίτου Bar Academy"
Για πληροφορίες και οποιαδήποτε βοήθεια, επικοινωνήστε μαζί μας ΕΔΩ
Ατζέντα
Μόνιμες καλλιέργειες
Παραγωγή Rhum
Η ζύμωση
Απόσταξη
Παλαίωση
Τιμή Σεμιναρίου:
60€