Bar Academy Cyprus Opening Training Week - 28/01/2019 - 01/02/2019
Γιορτάζουμε το opening της νέας μας ακαδημίας στη Λευκωσία, και σας προσκαλούμε, από τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου έως και την Παρασκευή 01 Φεβρουαρίου, σε μια εβδομάδα γεμάτη ΔΩΡΕΑΝ (!!!) σεμινάρια και παρουσιάσεις για όλους τους επαγγελματίες του κλάδου των bars.
Ελάτε να παρακολουθήσετε και να γνωρίσετε από κοντά τους καταξιωμένους ομιλητές μας οι οποίοι θα σας μυήσουν στον σπουδαίο αυτό κόσμο των αποσταγμάτων και θα μοιραστούν μαζί σας την εμπειρία τους. Η εβδομάδα περιλαμβάνει σεμινάρια για το whisk(e)y, rum, tequila, mezcal, bar strategy και τη δύναμη των social media στον κλάδο των bars.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή σε όσα σεμινάρια θέλουν, ωστόσο καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Παρακαλείστε να δηλώσετε συμμετοχή με σειρά προτίμησης, πρώτο προς τελευταίο.
Οι συμμετοχές θα επιβεβαιώνονται από την Bar Academy μέσα σε λίγες ημέρες από την αίτηση σας.
H Bar Academy ιδρύθηκε το 2007 στην Ελλάδα και είναι το πρώτο κέντρο διά βίου μάθησης και εκπαίδευσης, με σεμινάρια για bartenders, baristi και bar managers.
Ατζέντα των Masterclasses
Whisk(e)y Experience with Thodoris Anagnostou
28/01/19, 11:30 - 17:00
Σεμινάριο για τα whisky & τα whiskey του κόσμου με στόχο οι συμμετέχοντες να λάβουν μια ολοκληρωμένη εικόνα για τα whisky που φτιάχνονται σε ολόκληρο τον κόσμο: από το σκοτσέζικο στο ιρλανδικό και το αμερικάνικο έως και το ιαπωνικό.
Θα περιηγηθούν στην ιστορία, τη διαδικασία παραγωγής και την γεύση και θα δοκιμάσουν αντιπροσωπευτικά αποστάγματα από κάθε χώρα παραγωγής.
Χορηγός: Johnnie Walker
Rum - Searching the real past of the Caribbean spirit with Nikos Arvanitis
29/01/19, 11:30 - 15:00
Ένα masterclass αφιερωμένο στην τροπική ζώνη του ισημερινού, στην κουλτούρα των ανθρώπων και στη μαγεία του αποστάγματος που έχει ταυτιστεί με τις Δυτικές Ινδίες, την κληρονομιά του και γενικά με το οτιδήποτε συντέλεσε στη διαιώνιση του ίσως πιο πολύπλοκου και ποικιλόμορφου αποστάγματος του κόσμου. Το ρούμι.
Θα περιηγηθούμε στην ιστορία, τη διαδικασία παραγωγής και την γεύση και θα δοκιμάσουμε αντιπροσωπευτικά αποστάγματα από κάθε χώρα παραγωγής.
What's your bar Strategy? with Babis Kaidalidis
29/01/19, 15:30 - 16:30
Η σημασία του στρατηγικού σχεδιασμού σε μια επιχείρηση, όπως τα bar, παρουσιάζοντας τα βασικά στοιχεία που συνθέτουν ένα καλά δουλεμένο στρατηγικό πλάνο, μέσα από επιτυχημένα case studies από την Ελλάδα και το Εξωτερικό.
Rum Specifications: From the West Indies to the world with Nikos Arvanitis
30/01/19, 11:30 - 15:00
Ένα masterclass που αναλύει και εξηγεί τις διαφορετικές διαδικασίες παραγωγής του ρουμιού και παρουσιάζει νέα κριτήρια που μας οδηγούν σε μια ριζική αναθεώρηση του κατεστημένου και σε μια νέα ταξινόμηση του αποστάγματος των τροπικών.
Hey Bartender the Power is in the Presentation with Michalis Papazisis
30/01/19 - 15:30 - 16:30
Παρουσίαση με σκοπό να τονίσει τη σημασία της παρουσίασης μας, την δύναμης των social media και την εικόνας ενός μπαρ ή ενός επαγγελματία του κλάδου μας.
Agave Spirits Experience with Stelios Papadopoulos, Global Brand Ambassador for Casa Cuervo
Part 1: 31/01/19, 11:30 - 16:30
Part 2: 01/02/19, 11:30 - 15:00
H τεκίλα και το mezcal φτιάχνονται στην ίδια χώρα, από παρόμοια φυτά αλλά έχουν τόσο διαφορετική γεύση. Σε αυτό το σεμινάριο θα ασχοληθούμε με την ιστορία και την κληρονομιά της τεκίλα και του mezcal, θα μιλήσουμε για τη διαδικασία παραγωγής και θα δοκιμάσουμε τα πιο αντιπροσωπευτικά αποστάγματα της κάθε κατηγορίας.
Χορηγός: Jose Cuervo