Art of Italicus Aperitivo Challenge 2018
Το πιο βραβευμένο spirit στον κόσμο για το 2017, Italicus Rosolio di Bergamotto, φτιαγμένο από αυθεντικό ιταλικό περγαμόντο και εκλεκτά ιταλικά βότανα, σε προκαλεί να αναδείξεις ακόμα περισσότερο τον ήδη πολύπλοκο χαρακτήρα του.
Ένα μοναδικό cocktail στο πρότυπο του aperitivo, εμπνευσμένο από οποιαδήποτε μορφή τέχνης θα οδηγήσει το δημιουργό του στο American bar at Savoy του Λονδίνου, για να συμμετέχει σε μοναδικά workshops με τους Erik Lorincz και Declan McGurk και θα του χαρίσει τον τίτλο του “World Bar Artist of the Year”.
Οι υποψήφιοι bartenders πρέπει να δημιουργήσουν ένα έργο τέχνης σε μορφή aperitivo, με πρωταγωνιστή το “ποτό των βασιλιάδων”, Italicus Rosolio di Bergamotto, πλαισιώνοντάς το με έως και 4 ακόμα υλικά και να το συμπεριλάβουν στη φόρμα συμμετοχής του διαγωνισμού έως 30/09.
Επίσημη σελίδα και φόρμα συμμετοχής
Στον εθνικό τελικό, που θα λάβει μέρος στην πόλη της Αθήνας, θα προκριθούν 10 φιναλίστ, οι οποίοι θα διεκδικήσουν τον τίτλο του “The National Most Artistic Bartender”. Ο νικητής θα ταξιδέψει στο Μιλάνο τον Νοέμβριο του 2018 για να διεκδικήσει τον τίτλο του “World Bar Artist of the Year”.
Διαβάστε τους κανονισμούς εδώ