Seminars

Bartending Seminar 1
ΕΠΙΠΕΔΟ 1
- × Bartenders 101
- × Ποτογνωσία
- × Mixology
- × Απαραίτητες Γενικές Γνώσεις
- × Classic Cocktails
- × Customer Service


Rhum Agricole Tasting Webinar or Seminar
ΕΠΙΠΕΔΟ 3
- × Ιστορία
- × Διαδικασία παραγωγής
- × H σημασία του εδάφους
- × Φυτεία και η σημασία της τοποθεσίας
- × Τα είδη του ζαχαροκάλαμου
- × Ποιότητα ζαχαροκάλαμου




Barista & Coffee Seminar
ΕΠΙΠΕΔΟ 1
- × Καρπός του καφέ
- × Επεξεργασία του καρπού
- × Άλεσμα και μύλοι άλεσης
- × Μηχανή espresso
- × Το νερό
- × Το γάλα
- × Το cafe ως επιχείρηση
- × Εξοπλισμός και εργαλεία
- × Παρασκευή ροφημάτων
- × Speed Training


Bartending Seminar 2
ΕΠΙΠΕΔΟ 2
- × Εξειδικευμένη Ποτογνωσία και ανάλυση των αλκοολούχων
- × Modern Mixology
- × Classic & Modern Cocktails
- × Speed and Sales Training

Zero Waste Creative Techniques
ΕΠΙΠΕΔΟ 2
- × Συντήρηση - Conservation
- × Infusions - Αρωματισμοί
- × Creative Techniques
- × Zero-Waste Management

Bar Management Seminar ή Webinar
ΕΠΙΠΕΔΟ 1
- × Στρατηγικη / Αναλυση επιχειρηματικού πεδίου - Strategy
- × Απαραίτητες γνώσεις ενός Manager/Owner
- × Διαχείριση Προσωπικού - Human Resources Management
- × Διαχείριση Οικονομικών - Finanacial
- × Οργάνωση και λειτουργία - Operation
- × Δημιουργία Menu στην εστίαση
- × Εκπαίδευση Προσωπικού - Staff training
- × Hospitality Marketing - Marketing στην εστίαση
- × Υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων & ποτών
Coffee Cupping and Tasting Seminar
ΕΠΙΠΕΔΟ 2
- × Στόχος του Cupping
- × Sensory Training - Εκπαίδευση αισθήσεων
- × Εκπαίδευση Όσφρησης
- × Εκπαίδευση Γεύσης
- × Cupping, η διαδικασία:
- × Αξιολόγηση Δείγματος
- × Εκτέλεση Πραγματικής αξιολόγησης δειγμάτων