• ABOUT US AND OUR TEAM
  • SEMINARS
  • CONTACT
  • EN
EN
  • ABOUT US AND OUR TEAM
  • SEMINARS
  • CONTACT

Seminars

Bartending Seminar 1

ΕΠΙΠΕΔΟ 1

  • × Bartenders 101
  • × Ποτογνωσία
  • × Mixology
  • × Απαραίτητες Γενικές Γνώσεις
  • × Classic Cocktails
  • × Customer Service

Strategy for Hospitality Business Managers/Owners Webinar ή Seminar

ΕΠΙΠΕΔΟ 4

Rhum Agricole Tasting Webinar or Seminar

ΕΠΙΠΕΔΟ 3

  • × Ιστορία
  • × Διαδικασία παραγωγής
  • × H σημασία του εδάφους
  • × Φυτεία και η σημασία της τοποθεσίας
  • × Τα είδη του ζαχαροκάλαμου
  • × Ποιότητα ζαχαροκάλαμου

Barista & Coffee Seminar 2

ΕΠΙΠΕΔΟ 2

Juniper Experts Seminar / Webinar

ΕΠΙΠΕΔΟ 3

Budget for Hospitality Business Managers/Owners

ΕΠΙΠΕΔΟ 4

Ηγεσία & Αποτελεσματικότητα Ομάδων στην Φιλοξενία

ΕΠΙΠΕΔΟ 4

Barista & Coffee Seminar

ΕΠΙΠΕΔΟ 1

  • × Καρπός του καφέ
  • × Επεξεργασία του καρπού
  • × Άλεσμα και μύλοι άλεσης
  • × Μηχανή espresso
  • × Το νερό
  • × Το γάλα
  • × Το cafe ως επιχείρηση
  • × Εξοπλισμός και εργαλεία
  • × Παρασκευή ροφημάτων
  • × Speed Training

Bartending Seminar 2

ΕΠΙΠΕΔΟ 2

  • × Εξειδικευμένη Ποτογνωσία και ανάλυση των αλκοολούχων
  • × Modern Mixology
  • × Classic & Modern Cocktails
  • × Speed and Sales Training

Zero Waste Creative Techniques

ΕΠΙΠΕΔΟ 2

  • × Συντήρηση - Conservation
  • × Infusions - Αρωματισμοί
  • × Creative Techniques
  • × Zero-Waste Management

Bar Management Seminar ή Webinar

ΕΠΙΠΕΔΟ 1

  • × Στρατηγικη / Αναλυση επιχειρηματικού πεδίου - Strategy
  • × Απαραίτητες γνώσεις ενός Manager/Owner
  • × Διαχείριση Προσωπικού - Human Resources Management
  • × Διαχείριση Οικονομικών - Finanacial
  • × Οργάνωση και λειτουργία - Operation
  • × Δημιουργία Menu στην εστίαση
  • × Εκπαίδευση Προσωπικού - Staff training
  • × Hospitality Marketing - Marketing στην εστίαση
  • × Υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων & ποτών

Latte Art Seminar

ΕΠΙΠΕΔΟ 1

  • × Θεωρία Latte Art
  • × Πρακτική εφαρμογή Latte art

Brewing and Filter Coffee Seminar

ΕΠΙΠΕΔΟ 2

  • × Θεωρητικό σκέλος
  • × Πρακτική

Coffee Cupping and Tasting Seminar

ΕΠΙΠΕΔΟ 2

  • × Στόχος του Cupping
  • × Sensory Training - Εκπαίδευση αισθήσεων
  • × Εκπαίδευση Όσφρησης
  • × Εκπαίδευση Γεύσης
  • × Cupping, η διαδικασία:
  • × Αξιολόγηση Δείγματος
  • × Εκτέλεση Πραγματικής αξιολόγησης δειγμάτων

Κατηγορίες

  • All Categories
  • Bartender
  • Barista
  • Masterclasses
  • Workshops
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
  • Bartender
  • Barista
  • Masterclasses
  • Workshops
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
  • Ανακοινώσεις
  • Εκδηλώσεις
  • Διαγωνισμοί
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ABOUT US
NEWSLETTER
Kάνε εγγραφή στο newsletter μας για να λαμβάνεις τα νέα μας στο e-mail σου.
© 2021 "Bar Academy" ALL RIGHTS RESERVED.