
















BARISTA & COFFEE 2: ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΦΕ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ
Αυτό το σεμινάριο έχει στόχο να εμβαθύνει στη γνώση του καφέ ως πρώτης ύλης, να ενισχύσει τις αισθητηριακές δεξιότητες των baristas μέσα από καθοδηγούμενες γευσιγνωσίες και επιστημονικά εργαλεία, και να προσφέρει εξειδικευμένη εκπαίδευση στην επιστήμη του καφέ και στις προχωρημένες τεχνικές παρασκευής.
Ενότητες προγράμματος:
Επιστημονική προσέγγιση & εκπαίδευση αισθήσεων:
Για ποιον είναι κατάλληλο:
Το σεμινάριο απευθύνεται σε baristas που θέλουν να διευρύνουν την τεχνογνωσία τους, να υιοθετήσουν μια επιστημονική προσέγγιση στην παρασκευή καφέ, και να εξελίξουν τις δεξιότητές τους στη γευσιγνωσία, την εκχύλιση και τη δημιουργική παρουσίαση.
ΘΕΩΡΙΑ & ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΚΑΦΕ
Οι συμμετέχοντες θα εμβαθύνουν στις επιστημονικές και τεχνικές πτυχές του καφέ, με έμφαση σε βασικούς τομείς όπως:
Πρακτική εκπαίδευση σε:
Αυτό το εντατικό πρόγραμμα προσφέρει στους baristas τόσο θεωρητική κατάρτιση όσο και πρακτική εξειδίκευση, προετοιμάζοντάς τους να κατακτήσουν την εκχύλιση, την παρασκευή και την αισθητηριακή αξιολόγηση σε επαγγελματικό επίπεδο.
ΥΛΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ, ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ & ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ



.avif)