Management for Ho.Re.Ca. Module 2
ΕΠΙΠΕΔΟ 2
Management for Ho.Re.Ca. Module 2 - ΕΠΙΠΕΔΟ 2
Το "Management for HO.RE.CA. Program" της Bar Academy αποτελείται από 5 ξεχωριστά modules.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν τα modules με οποιαδήποτε σειρά επιθυμούν
Απευθύνεται σε νέους ή έμπειρους managers, καθώς και ιδιοκτήτες bar που θέλουν να μάθουν ή να διευρύνουν τις γνώσεις τους στη διαχείριση ενός συγχρόνου και ανταγωνιστικού bar.
Δια ζώσης στην Αθήνα ή Διαδικτυακά (Live Webinar)Τα σεμινάρια του προγράμματος "Management for HO.RE.CA.Program" πραγματοποιούνται με δύο τρόπους: α) Δια ζώσης στη Bar Academy Αθήνας
|
Success is a science. If you have the conditions, you will get the result.
Oscar Wilde
Module 2: Human Resources Management – Training & Development – Health & Safety
Σκοπός του εκπαιδευτικού Module 2 , είναι η απόκτηση βασικών θεωρητικών γνώσεων για την οργάνωση και διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού με ξεχωριστό κεφάλαιο για την εκπαίδευση και ανάπτυξη, αναλύοντας και την φιλοσοφία της διαδικασίας απόδοσης. Μία από τις αρμοδιότητες της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού είναι η εξασφάλιση των συνθηκών για την Υγιεινή και Ασφάλεια των εργαζομένων, για την οποία πέραν της αναφοράς στην θεωρία, δίνονται πρακτικές συμβουλές καλύπτοντας όλο το φάσμα των απαιτούμενων ενεργειών, ιδιαίτερα για τον εργαζόμενο στον τομέα της φιλοξενίας & της εστίασης.
Με την ολοκλήρωση του Module 2, οι συμμετέχοντες θα μπορούν να:
- ⁕ Αναγνωρίζουν τις αρμοδιότητες της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού
- ⁕ Κατανοούν την σημασία του προγραμματισμού του ανθρώπινου δυναμικού για την επιχείρηση
- ⁕ Ξεχωρίζουν την προδιαγραφή από την περιγραφή θέσης
- ⁕ Αναγνωρίζουν την σημασία της εκπαίδευσης στις επιχειρήσεις ασχέτως μεγέθους
- ⁕ Διακρίνουν την διαφορά εκπαίδευσης και ανάπτυξης του προσωπικού
- ⁕ Ενημερωθούν για τις νέες τάσεις εκπαίδευσης προσωπικού
- ⁕ Σχεδιάσουν την εκπαιδευτική διαδικασία μιας επιχείρησης
- ⁕ Κατανοήσουν την σημαντικότητα της Υγιεινής & Ασφάλειας στον εργασιακό χώρο και δη, στην φιλοξενία και την εστίαση
- ⁕ Αναγνωρίζουν την επικινδυνότητα μη τήρησης κανόνων υγιεινής με αναλυτικές οδηγίες , από το σωστό πλύσιμο των χεριών μέχρι γενικούς κανόνες ασφάλειας τροφίμων για την αποφυγή τροφικών δηλητηριάσεων
Βεβαίωση Παρακολούθησης Σεμιναρίων.
Απαραίτητη προϋπόθεση για την παραλαβή της "Βεβαίωσης Παρακολούθησης" είναι η επιτυχής “Αξιολόγηση Συμμετεχόντων” που περιλαμβάνει:
- Συμμετοχή σε όλες τις παρουσιάσεις του προγράμματος
- Ολοκλήρωση και παράδοση τις εργασίες/ασκήσεις
- Αξιολόγηση επαρκούς κατανόησης της ύλης από τους εισηγητές.
Η "Βεβαίωσης Παρακολούθησης" δεν αποδίδεται μέχρι να ολοκληρωθεί επιτυχώς η “Αξιολόγηση Συμμετεχόντων”. Οι σπουδαστές μπορούν να επαναλάβουν το πρόγραμμα, σύμφωνα με την “Πολιτική Επανα-παρακολούθησης”. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας.
-
Οι απόφοιτοι της Bar Academy απολαμβάνουν έξτρα προνόμια!! Δείτε τα ΕΔΩ
All Categories
Bartender
Barista
Managers & Owners
Masterclasses & Workshops
-
-
Ημερολόγιο τμημάτων και σύστημα online κρατήσεων
- Για να ενεργοποιήσετε την ειδική έκπτωση αποφοίτου, πατήστε "Σύνδεση" και συνδεθείτε στον λογαριασμό που κάνατε τις προηγούμενες κρατήσεις σας.
- Σε περίπτωση που το σύστημα δεν σας παρέχει την ειδική έκπτωση αποφοίτου, παρακαλούμε πατήστε στο παρακάτω λινκ
Αίτημα ενεργοποίησης "Λογαριασμού Αποφοίτου Bar Academy"
Τα σεμινάρια "Management for HO.RE.CA. Program" πραγματοποιούνται δια ζώσης στην Αθήνα και διαδικτυακά μέσω live webinar.
Η παρεχόμενη εκπαίδευση είναι ακριβώς ίδια και στις δύο μορφές.
Για πληροφορίες και οποιαδήποτε βοήθεια, επικοινωνήστε μαζί μας ΕΔΩ
Ατζέντα
Προγραμματισμός & σχεδιασμός ανθρώπινου δυναμικού
Προδιαγραφές και περιγραφές θέσεων
Διαδικασίες επιλογής προσωπικού
Διάγνωση εκπαιδευτικών αναγκών
Σχεδιασμός εκπαιδευτικού προγράμματος
Αξιολόγηση εκπαιδεύσεων
Ανάπτυξη προσωπικού - Διοίκηση απόδοσης (φιλοσοφία, διαδικασίες, αποτελέσματα)
Οργάνωση διαδικασιών καθαριότητας και υγιεινής στον επισιτιστικό τομέα
Ασφάλεια τροφίμων & ποτών
Τροφικές δηλητηριάσεις
Ατομική υγιεινή
Βασική Νομοθεσία
Τιμή Σεμιναρίου:
540€