Management for Ho.Re.Ca. Module 5
ΕΠΙΠΕΔΟ 5
Management for Ho.Re.Ca. Module 5 - ΕΠΙΠΕΔΟ 5
Το "Management for HO.RE.CA. Program" της Bar Academy αποτελείται από 5 ξεχωριστά modules.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν τα modules με οποιαδήποτε σειρά επιθυμούν
Απευθύνεται σε νέους ή έμπειρους managers, καθώς και ιδιοκτήτες bar που θέλουν να μάθουν ή να διευρύνουν τις γνώσεις τους στη διαχείριση ενός συγχρόνου και ανταγωνιστικού bar.
Δια ζώσης στην Αθήνα ή Διαδικτυακά (Live Webinar)Τα σεμινάρια του προγράμματος "Management for HO.RE.CA.Program" πραγματοποιούνται με δύο τρόπους: α) Δια ζώσης στη Bar Academy Αθήνας
|
Success is a science. If you have the conditions, you will get the result.
Oscar Wilde
Module 5: Bar and Restaurant
Το εκπαιδευτικό Module 5 είναι κυρίως πρακτικό ώστε να δώσει κατευθύνσεις και πρακτικές συμβουλές για την οργάνωση και λειτουργία ενός bar είτε ενός εστιατορίου.
Περιλαμβάνει αναλυτικές οδηγίες για τον εξοπλισμό, την τυπολογία και τον σχεδιασμό καταλόγου σε ένα bar καλύπτοντας όλη την γκάμα των ενεργειών που απαιτούνται για την καθημερινή λειτουργία του, ξεκινώντας από τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την έκδοση άδειας έως την λογιστική απογραφή ποτών και διαχείριση της ταμειακής μηχανής καθώς και τις εργασίες ανοίγματος /κλεισίματος του bar.
Στην ενότητα εστιατόριο αναπτύσσεται πλήρως και με άκρως πρακτικό τρόπο η οργάνωση και ο εξοπλισμός του, η σύνθεση και τιμολόγηση του μενού.
Στο πρώτο κεφάλαιο του σεμιναρίου , γίνεται ανάπτυξη των βασικών αρχών επαγγελματικής συμπεριφοράς καθώς και των τρόπων χειρισμού παραπόνων από την πλευρά των πελατών.
Με την ολοκλήρωση του Module 5, οι συμμετέχοντες θα μπορούν να:
- ⁕ Μάθουν τις βασικές αρχές επαγγελματικής επικοινωνίας
- ⁕ Αναπτύξουν τις δεξιότητες επικοινωνίας τους
⁕ Διαχειρίζονται με επιτυχία και με αμιγώς επαγγελματικό τρόπο τους δυσαρεστημένους πελάτες
⁕ Γνωρίζουν όλες τις προϋποθέσεις οργάνωσης & λειτουργίας ενός bar
⁕ Γνωρίζουν με λεπτομέρεια τις τεχνικές απαιτήσεις σε επίπεδο εξοπλισμού ενός bar
⁕ Αναγνωρίζουν την τυπολογία του bar
⁕ Σχεδιάζουν τον τιμοκατάλογο του bar
⁕ Eίναι σε θέση να λαμβάνουν αποφάσεις για την λειτουργία του bar
⁕ Οργανώσουν και να διαχειριστούν τον εξοπλισμό του εστιατορίου
⁕ Διαχειρίζονται τις καθημερινές εργασίες της κουζίνας
⁕ Συνθέσουν και να τιμολογήσουν μενού
⁕ Διαχειριστούν την οικονομική δραστηριότητα του εστιατορίου
Βεβαίωση Παρακολούθησης Σεμιναρίων.
Απαραίτητη προϋπόθεση για την παραλαβή της "Βεβαίωσης Παρακολούθησης" είναι η επιτυχής “Αξιολόγηση Συμμετεχόντων” που περιλαμβάνει:
- Συμμετοχή σε όλες τις παρουσιάσεις του προγράμματος
- Ολοκλήρωση και παράδοση τις εργασίες/ασκήσεις
- Αξιολόγηση επαρκούς κατανόησης της ύλης από τους εισηγητές.
Η "Βεβαίωσης Παρακολούθησης" δεν αποδίδεται μέχρι να ολοκληρωθεί επιτυχώς η “Αξιολόγηση Συμμετεχόντων”. Οι σπουδαστές μπορούν να επαναλάβουν το πρόγραμμα, σύμφωνα με την “Πολιτική Επανα-παρακολούθησης”. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας.
-
Οι απόφοιτοι της Bar Academy απολαμβάνουν έξτρα προνόμια!! Δείτε τα ΕΔΩ
All Categories
Bartender
Barista
Managers & Owners
Masterclasses & Workshops
-
-
Ημερολόγιο τμημάτων και σύστημα online κρατήσεων
- Για να ενεργοποιήσετε την ειδική έκπτωση αποφοίτου, πατήστε "Σύνδεση" και συνδεθείτε στον λογαριασμό που κάνατε τις προηγούμενες κρατήσεις σας.
- Σε περίπτωση που το σύστημα δεν σας παρέχει την ειδική έκπτωση αποφοίτου, παρακαλούμε πατήστε στο παρακάτω λινκ
Αίτημα ενεργοποίησης "Λογαριασμού Αποφοίτου Bar Academy"
Τα σεμινάρια "Management for HO.RE.CA. Program" πραγματοποιούνται δια ζώσης στην Αθήνα και διαδικτυακά μέσω live webinar.
Η παρεχόμενη εκπαίδευση είναι ακριβώς ίδια και στις δύο μορφές.
Για πληροφορίες και οποιαδήποτε βοήθεια, επικοινωνήστε μαζί μας ΕΔΩ
Ατζέντα
Ανάπτυξη δεξιοτήτων επικοινωνίας
Ερευνα συμπεριφοράς πελατών
Δεξιότητες ακρόασης
Μοντέλο επικοινωνίας NLP - Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός
Διαχείριση παραπόνων
Διαρρύθμιση και οργάνωση του χώρου
Εξοπλισμός BAR
Κανονισμοί ελληνικής νομοθεσίας σχετικά με την άδεια λειτουργίας BAR
Τυπολογία BAR στο ξενοδοχείο
Ελεγχος κόστους ποτών
Λογιστική απογραφή ποτών
Ανοιγμα/κλείσιμο BAR
Διαχείριση ρευστού/ταμειακής μηχανής
Διαχείριση κουζίνας & καθημερινές εργασίες, διαδικασίες
Διαχείριση ρευστού & οικονομικών
Ελεγχος κόστους τροφίμων
Τιμή Σεμιναρίου:
540€