

(New) Bartending Seminar 2 (updated in 2022)
LEVEL 2
- × First Day - Analysis of spirits and alcoholics History production process
- × Days 2-3 - Modern Bartending
- × Day 4
- × Day 5


Zero Waste Program - Creative Techniques
LEVEL 1
- × Preservation
- × Infusions
- × Creative Techniques
- × Zero-Waste Management

Barista & Coffee Seminar - LEVEL 1
LEVEL 1
- × Theory
- × Practice
- × Espresso machine
- × The water
- × The milk
- × The cafe as business
- × Equipment and tools
- × Εξοπλισμός και εργαλεία
- × Brewing preparation
- × Speed Training

ANNOUNCEMENTS
2023/01/30
BlueBlazeR`s guide to Italy`s best cocktail bars returns
The richest edition of the guide to Italy`s cocktail bars returns, completely revamped, with more than 320 selected venues, and a new printed version produced in collaboration with Spirito Autoctono and the Touring Club Italia.

ANNOUNCEMENTS
2022/03/11
Bartending Competition: ‘’ Listen to the Flavors’’ - Giffard West Cup 2022
Βάλτε μουσική, ανεβάστε την ένταση, λικνίστε ρυθμικά τα shaker σας και ‘’αφουγκραστείτε τις γεύσεις’’ ή αλλιώς ‘’Listen to the flavors’’. Δηλώστε συμμετοχή στον παγκοσμιο διαγωνισμό Giffard West Cup 2022 Bartending Competition.

ANNOUNCEMENTS
2022/02/02
Μήπως δικαιούσαι ‘υποτροφία’ σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα; Αν είσαι 18-30 ετών και με πάθος για τον κλάδο της Φιλοξενίας, μπορεί να σε ενδιαφέρει.
To “Learning For Life” είναι το παγκόσμιο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της DIAGEO που βραβεύτηκε και υλοποιείται για τρίτη φορά στην Ελλάδα σε συνεργασία με την PRAKSIS και την Bar Academy.