Εκπαίδευση

Aperitivo Cocktails and VnT Experience
LEVEL 1
- × Cocktail Experiences: Μια απολαυστική εμπειρία για καταναλωτές που αγαπούν τα cocktails
- × Welcome Drink
- × Γευσιγνωσία
- × Συνταγές και παρασκευή cocktail
- × Food-pairing & συζήτηση


(New) Bartending Seminar 2 (updated in 2022)
LEVEL 2
- × First Day - Analysis of spirits and alcoholics History production process
- × Days 2-3 - Modern Bartending
- × Day 4
- × Day 5


Zero Waste Creative Techniques - LEVEL 2
LEVEL 1
- × Preservation
- × Infusions
- × Creative Techniques
- × Zero-Waste Management

Barista & Coffee Seminar - LEVEL 1
LEVEL 1
- × Theory
- × Practice
- × Espresso machine
- × The water
- × The milk
- × The cafe as business
- × Equipment and tools
- × Εξοπλισμός και εργαλεία
- × Brewing preparation
- × Speed Training




Hospitality Business Management for Horeca (Bars, Restaurant, Cafe, Hotels) Level 1 - LEVEL 1
LEVEL 1
- × Days - 1 - 2 HoReCa Business Strategy
- × Days 2 - 3 HoReCa Business Marketing
- × Days 4 - 5 HoReCa Business Financials

Hospitality Business Management for Horeca (Bars, Restaurant, Cafe, Hotels) Level 2
LEVEL 2
- × Ημέρα 1 Διαχείρισή ανθρωπινοί δυναμικού
- × Ημέρα 1 Εκπαίδευση προσωπικού και δημιουργία εκπαιδευτικών προγραμμάτων
- × Ημέρα 2 Διαχείρισή αποθήκης
- × Ημέρα 2 Οργάνωση και λειτουργία
- × Ημέρα 3 Ασφάλεια τροφίμων στις επιχειρήσεις εστίασης
- × Ημέρα 4 Διοικητικές/Νομικές διαδικασίες και υποχρεώσεις
- × Ημέρα 5 Δημιουργία καταλόγου