• Σχετικά με εμάς
  • Εκπαίδευση
  • Επικοινωνήστε μαζί μας
  • EN
EN
  • Σχετικά με εμάς
  • Εκπαίδευση
  • Επικοινωνήστε μαζί μας

Εκπαίδευση

Bartending Seminar 1

ΕΠΙΠΕΔΟ 1

  • × Ημέρα 1η - Bartenders 101
  • × Ημέρα 2η 3η 4η
  • × Ημέρα 5η

Latte Art Seminar 2

ΕΠΙΠΕΔΟ 2

  • × Swan-Κύκνος
  • × Τουλίπες με ροζέτες από κάτω
  • × Reverse Tulip
  • × Πολλαπλές Ροζέτες

Metaxa Experience - The Masterclass

ΕΠΙΠΕΔΟ 0

Aperitivo Masterclass: Campari, Aperol, Crodino, Cinzano

ΕΠΙΠΕΔΟ 0

Bartending Seminar 2

ΕΠΙΠΕΔΟ 2

  • × Ημέρα 1η
  • × Ημέρα 2η - 3η
  • × Ημέρα 4η
  • × Ημέρα 5η

Zero Waste Program - Creative Techniques

ΕΠΙΠΕΔΟ 1

  • × Συντήρηση - Conservation
  • × Infusions - Αρωματισμοί
  • × Creative Techniques
  • × Zero-Waste Management

Barista & Coffee Seminar

ΕΠΙΠΕΔΟ 1

  • × Καρπός του καφέ
  • × Επεξεργασία του καρπού
  • × Άλεσμα και μύλοι άλεσης
  • × Μηχανή espresso
  • × Το νερό
  • × Το γάλα
  • × Το cafe ως επιχείρηση
  • × Εξοπλισμός και εργαλεία
  • × Παρασκευή ροφημάτων
  • × Speed Training

Barista & Coffee Seminar 2

ΕΠΙΠΕΔΟ 2

  • × Θεωρία
  • × Πρακτική

Latte Art Seminar

ΕΠΙΠΕΔΟ 1

  • × Θεωρία Latte Art
  • × Πρακτική εφαρμογή Latte art

Management for Ho.Re.Ca. Module 1

ΕΠΙΠΕΔΟ 1

  • × Ημέρα 1η 2η - Εισαγωγή στην Διοίκηση και Οργάνωση των Επιχειρήσεων
  • × Ημέρα 3η - Οι Βασικές Δεξιότητες του Manager
  • × Ημέρα 4η - Εισαγωγή στο Marketing Επιχειρήσεων & Οργανισμών (α’ μέρος)
  • × Ημέρα 5η - Εισαγωγή στο Marketing Επιχειρήσεων & Οργανισμών (β’ μέρος)

Management for Ho.Re.Ca. Module 2

ΕΠΙΠΕΔΟ 1

  • × Ημέρα 1η - Οργάνωση & Διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού (α' μέρος)
  • × Ημέρα 2η - Οργάνωση & Διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού (β' μέρος)
  • × Ημέρα 3η - Εκπαίδευση και Ανάπτυξη προσωπικού (α' μέρος)
  • × Ημέρα 4η - Εκπαίδευση και Ανάπτυξη προσωπικού (β' μέρος)
  • × Ημέρα 5η - Υγιεινή και Ασφάλεια

Management for Ho.Re.Ca. Module 3

ΕΠΙΠΕΔΟ 1

  • × Ημέρα 1η - Βασικά Οικονομικά των Επιχειρήσεων (α΄μέρος)
  • × Ημέρα 2η - Βασικά Οικονομικά των Επιχειρήσεων (β΄μέρος)
  • × Ημέρα 3η - Εισαγωγή Στην Στρατηγική Διοίκηση & Ανάλυση (α' μέρος)
  • × Ημέρα 4η - Εισαγωγή Στην Στρατηγική Διοίκηση & Ανάλυση (β' μέρος)
  • × Ημέρα 5η - Εισαγωγή στην Διοίκηση & Ηγεσία ανθρώπων

Management for Ho.Re.Ca. Module 4

ΕΠΙΠΕΔΟ 1

  • × Ημέρα 1η - Διοίκηση Ολικής Ποιότητας
  • × Ημέρα 2η - Ποιότητα στην Παροχή Υπηρεσιών
  • × Ημέρα 3η - Εισαγωγή στα Logistics
  • × Ημέρα 4η - Διαχείριση αποθήκης στον επισιτιστικό τομέα - οργάνωση και λειτουργία
  • × Ημέρα 5η - Η αγορά - Προμηθευτές

Management for Ho.Re.Ca. Module 5

ΕΠΙΠΕΔΟ 1

  • × Ημέρα 1η - Επικοινωνία & εξυπηρέτηση πελατών και προμηθευτών
  • × Ημέρα 2η - BAR : Οργάνωση και Λειτουργία (α' μέρος)
  • × Ημέρα 3η - BAR : Οργάνωση και Λειτουργία (β' μέρος)
  • × Ημέρα 4η - Εστιατόριο : Διαχείριση κουζίνας & μενού εστιατορίου (α' μέρος)
  • × Ημέρα 5η - Εστιατόριο : Διαχείριση κουζίνας & μενού εστιατορίου (β' μέρος)

Advanced extraction techniques - Espresso making

ΕΠΙΠΕΔΟ 2

Κατηγορίες

  • All Categories
  • Bartender
  • Barista
  • Managers & Owners
  • Masterclasses & Workshops

We Stir Up the Future of Bars

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
  • Bartender
  • Barista
  • Managers & Owners
  • Masterclasses & Workshops
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
  • Ανακοινώσεις
  • Εκδηλώσεις
  • Διαγωνισμοί
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ABOUT US ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWSLETTER
Kάνε εγγραφή στο newsletter μας για να λαμβάνεις τα νέα μας στο e-mail σου.
© 2025 "Bar Academy" ALL RIGHTS RESERVED.